assortiment mirror bright meguiars mjb-motec

Mirror Bright

Mirror Bright –  Een nieuwe benadering met de kennis en waarden uit tradities.

Laat uw auto glimmen als een spiegel!

!
MJB-MB0148

Mirror Bright Shampoo (1,4L)

Mirror Bright™ Automobile Shampoo is geschikt voor alle autolakken, gebruik makend van ervaring die is ontstaan door 110 jaar onderzoek en ontwikkeling. Onze rijke formule die carnauba melk bevat maakt het niet alleen mogelijk de auto te reinigen, maar ook te waxen tijdens het wassen. Deze wash & wax shampoo wordt aanbevolen voor regelmatige wasbeurten en is het perfecte product in combinatie met Mirror Bright™ Polishing Wax om uw auto te laten glanzen.
fles 1,4 liter
MJB-MB0214

Mirror Bright Polishing Wax (414ml)

Mirror Bright™ Polishing Wax bevat een milde polish waardoor op lakoppervlakken een maximale glans, kleurdiepte en spiegelglans naar boven gehaald wordt. Het bevat een mix van natuurlijke en synthetische ingrediënten waardoor het een uitstekende waxbescherming biedt die de glans van de lak verzegeld. Veilig voor alle glanzende lakken, zoals blanke lak, metallic lak en unilak zonder blanke lak.
fles 414ml
MJB-MB0322

Mirror Bright Detailing Spray (850ml)

Mirror Bright™ Detailing Spray reinigt zowel het interieur als het exterieur van de auto op een milde manier. Onze niet-krassende formule is veilig te gebruiken op alle lakken zoals metallic, matte lak en unilak. Perfect om verse vogelpoep en andere lichte vervuiling te verwijderen tussen de wasbeurten door. Mirror Bright™ Detailing Spray is ideaal te gebruiken als interior detailer om zo interieurdelen zoals dashboard, LCD schermen etc. te reinigen zonder een kunstmatige glans achter te laten.

spuitfles 850ml

MJB-MB0414

Mirror Bright Leather Lotion (414ml)

Mirror Bright™ Leather Lotion reinigt, voedt en beschermt leer in één simpele stap. Zachte reinigende bestanddelen verwijderen vuil dat zich in de loop van tijd heeft opgebouwd. Cocoa boter, jojoba olie en aloë conditioner en voedende bestanddelen laten een zachte en soepele look & feel achter. UV-bescherming voorkomt dat zonnestraling schade kan aanrichten en zorgt ervoor dat leer er goed uit blijft zien. Met Mirror Bright™ Leather Lotion maken we het makkelijk om voor de leren ‘huid’ van de auto te zorgen!
fles 414ml
MJB-MB0522

Mirror Bright Wheelcleaner (850ml)

Mirror Bright™ Wheel Cleaner is een perfecte en veilige keuze voor het schoonmaken van alle soorten velgen. Een sterke en milde reiniging, dankzij het gebruik van een pH gebalanceerde formule en een speciaal ingrediënt dat remstof en ijzerrestanten oplost. Perfect te gebruiken op chroom, (ongelakt) aluminium, gepolijste en gelakte velgen. Ook te gebruiken op de velgen van motoren.

spuitflacon 850ml