assortiment meguiars producten mjb-motec_20171013140745

Accessoires

Meguiars accessoires voor het proffesioneel schoonmaken, poetsen, polijsten en waxen.

!
MJB-X3003+RG203

Meguiar's Emmer met Grit Guard

Swirls ontstaan door stukjes vuil en stof die tijdens het wassen over de laklaag van de auto gewreven worden, de Grit Guard helpt dit voorkomen. De Grit Guard (diameter 264mm) kan simpelweg op de bodem van de emmer geplaatst worden. Telkens als u uw Wash Mitt door de emmer haalt voor meer sop, wrijft u deze ook tegen de Grit Guard. Dit helpt het vuil te verwijderen en bovendien zorgt de Grit Guard ervoor dat het vuil op de bodem van de emmer blijft. De zwarte plastic emmer heeft een inhoud van ca. 15 liter. Op foto 2 staat de nieuwe gele emmer welke de zwarte emmer gaat vervangen.
MJB-X3080

Meguiars Even Coat Microfiber Applicator Pads (2 stuks)

U krijgt geweldige resultaten bij het opbrengen van wax of polish. Dit dankzij het speciale microfiber materiaal van de Even Coat Applicator Pads. Het formaat van deze pads maakt dat ze lang meegaan. Bovendien kunnen ze in de wasmachine.

Set 2 stuks

MJB-X3003

Meguiars Grid Guard Ø 264mm

Swirls ontstaan door stukjes vuil en stof die tijdens het wassen over de laklaag van de auto gewreven worden, de Grit Guard helpt dit voorkomen. De Grit Guard kan simpelweg op de bodem van de emmer geplaatst worden. Telkens als u uw Wash Mitt door de emmer haalt voor meer sop, wrijft u deze ook tegen de Grit Guard. Dit helpt het vuil te verwijderen en bovendien zorgt de Grit Guard ervoor dat het vuil op de bodem van de emmer blijft.
MJB-X3002

Meguiars Microfibre Wash Mitt

Meguiars Washandschoen.

Meguiar’s extra dikke Microfiber Wash Mitt verwijdert vuil en houdt dit goed vast dankzij de microvezelstructuur van onze Wash Mitt. Hierdoor krijgt de auto een wasbeurt met een minimale kans op swirls. Door de smalle opening en zachte binnenkant is de Wash Mitt fijn in het gebruik.

MJB-X3070

Meguiars Soft Foam Applicator Pads (2 stuks)

Deze pads zijn ultra zacht en hebben een dichte celstructuur waardoor producten op diverse oppervlakken gelijkmatig aangebracht kunnen worden.
Machine wasbaar.

Set 2 stuks

MJB-X2010

Meguiars Supreme Shine Microfiber Towel

Deze ongelooflijk zachte microvezeldoek geeft verbazingwekkende resultaten. De dikke, dubbelzijdige microvezelharen absorberen driemaal zoveel als traditionele katoenen doeken. De structuur is zo ontworpen dat productresten zonder veel moeite verwijderd kunnen worden. Machine wasbaar.
MJB-X2020

Meguiars Supreme Shine Microfiber Towel (3 stuks)

Meguiar’s Supreme Shine Microfiber Towel(s) zijn gemaakt van dikke, dubbelzijdige microvezelharen om zoveel mogelijk te absorberen en te beschermen. Deze microfiber doeken zijn gemaakt van hoogwaardig geweven materiaal dat vuil verwijdert en vasthoudt ter voorkoming van swirls.

De dikke, dubbelzijdige microvezelharen absorberen driemaal zoveel als traditionele terry towels.

3 stuks in verpakking

Ideaal voor uitpoetsen
MJB-X3090

Meguiars Tire Dressing Applicator Pad

Meguiar’s Tyre Dressing Applicator Pad is ergonomisch ontworpen voor het gemakkelijk en nauwkeurig aanbrengen van het product. De zachte schuimrubber pad met handgreep zorgt ervoor dat uw handen schoon blijven en is ideaal voor alle soorten banden.

Inclusief een handige plastic opberghoes.
MJB-X1160

Meguiars Ultra Safe Wheel Spoke Brush

Deze handige borstel is ideaal voor de complexe wielvormen. De zachte brede borstelharen bereiken zowel binnen - als buitenzijde van de velg. Remstof en wegvuil worden gemakkelijk verwijderd. De kop van de borstel bevat een veilige kunststof tip die krassen helpt te voorkomen.

Ook de handgrip is extra stevig voor optimaal gebruikerscomfort.

MJB-X1180

Meguiars Versa-Angle Body Duster Long Handle

Verwijdert efficiënt lichte stofdeeltjes van het oppervlak van de lak. De haren aan de kop van de duster hebben een speciale behandeling ondergaan waardoor er stof aan blijft kleven en niet terugvalt op uw auto. Dankzij de verstelbare steel kunnen diverse hoeken bereikt worden. De duster kan gebruikt worden op alle oppervlakken.
MJB-X1025

Meguiars Versa-Angle Wheel Face Brush Short Handle

Ontworpen om elk wieloppervlak veilig te wassen en drogen. Krassen worden door de zachte borstelharen voorkomen en doordat de haren in diverse hoeken zijn geplaatst wordt er meer contact gemaakt met het te reinigen oppervlak.

Het handvat kan snel omgekeerd en verwisseld worden waardoor meer hoeken bereikt kunnen worden.

MJB-X2000

Meguiars Water Magnet Microfiber Drying Towel

Deze extra grote (76cm x 55cm) microfiber droogdoek absorbeert driemaal zoveel water dan de traditionele terry towels en geeft een snel vlekvrij resultaat. Dankzij de Water Magnet zal de tijd die besteed wordt aan het drogen van de auto aanzienlijk verkort worden. De Water Magnet kan tevens in de wasmachine gewassen worden (zonder wasverzachter).