assortiment meguiars lak onderhouds producten mjb-motec

Quick Detail Producten

Meguiars producten om uw lak na het poetsen een diepe glans te laten behouden.

!
MJB-G201024

Meguiars Ultimate Quik Detailer (710ml)

Ultimate Quik Detailer is een revolutionair mist & wipe product dat werkt als een spray detailer terwijl het de waxbescherming verlengt. Hydrophobic Polymer Technology geeft een hoge oppervlakte spanning wat extra bescherming geeft en het water van uw auto af laat glijden, wasbeurt na wasbeurt! Perfect om stof en vingerafdrukken te verwijderen. Ultimate Quik Detailer laat een ultra gladde, ultra diepe finish achter en is veilig te gebruiken op alle soorten lak. Het is een kwestie van opspuiten, uitwrijven en u heeft een glanzend resultaat.
Spuitfles 650ml
MJB-G3626

Meguiars Ultimate Wash & Wax Anywhere (769ml)

Geen water? Geen probleem!
Ultimate Wash & Wax biedt de oplossing voor problemen als: ‘Ik wil mijn auto wassen, maar ik heb geen wateraansluiting… het is winter… geen garage…’ Dit product is meer dan een detailer, het laat geen watervlekken achter en verwijdert vuil zonder te krassen! Daarnaast zorgen de unieke polymeren voor een wekenlange glans en bescherming.
Spuitfles 769ml
MJB-G7616

Meguiars Gold Class Premium Quik Detailer (473ml)

Gebruik deze detailer om de lak van auto’s te onderhouden tussen de was en waxbeurten door. De vloeibare formule reinigt en zorgt voor een donkere, gladde finish. Gemakkelijk aan te brengen en uit te wrijven om zo stof en vingerafdrukken te verwijderen.
Spuitfles 473ml
MJB-A3316

Meguiars Quik Detailer (473ml)

De Meguiar’s Quik Detailer gebruikt u voor het kleien van de auto en is de verborgen link tussen de wasbeurten in. Eenvoudig opnevelen en uitwrijven met onze Meguiar’s Ultimate Wipe microvezel poetsdoek of een 100% katoenen doek. Quik Detailer verwijdert stof, vingerafdrukken, achtergebleven waterdruppels en dergelijke zonder uw lak te beschadigen.
Spuitfles 473ml