assortiment meguiars kunstof producten mjb-motec

Kunststof

Zie hier onze meguiars producten om kunstof delen mee te behandelen:

!
MJB-G4116

Meguiars Natural Shine Protectant (473ml)

Houdt uw dashboard, sierlijsten, banden en andere rubber en vinyl oppervlakken als nieuw. Dit product heeft milde, reinigende eigenschappen die ervoor zorgen dat dagelijks vuil geen kans krijgt en de originele, natuurlijke staat behouden blijft zonder extra glans te creëren. Natural Shine bevat een UV beschermende factor die kleurvervaging door de zon helpt verminderen.
Spuitfles 473ml
MJB-G12310

Meguiars PlastX Clear Plastic Cleaner & Polish (296ml)

Deze eenvoudig te gebruiken gel herstelt snel optische helderheid op zowel harde als flexibele doorzichtige kunststof onderdelen. PlastX verwijdert eenvoudig oxidatie, chemische verwaarlozing, vervuiling, vlekken en kleine krasjes op het oppervlak.
Fles 296ml
MJB-G15812

Meguiars Ultimate Black Plastic Restorer (355ml)

Zorgt voor een ultieme langdurige UV-bescherming en creeërt glans op plastic en vinyl. Zowel op op het interieur als het exterieur van de auto. Perfect voor rubber en plastic onderdelen die vervaagd zijn. Herstelt kleur en glans en is bestand tegen zon, wasbeurten en regen. Glans en bescherming blijven wekenlang zitten. Voor een optimale hechting van dit product is het belangrijk dat de te behandelen onderdelen grondig schoon gemaakt zijn met All Purpose Cleaner (G9624).
MJB-G15800

Meguiars Ultimate Black Trim Sponges (2 stuks)

Deze ingenieus ontworpen sponsjes zijn ontwikkeld om op een snelle en makkelijke manier Ultimate Black aan te brengen op plastic en rubber onderdelen aan de buitenzijde van de auto. Het kost slechts enkele minuten om het product aan te brengen, maar het resultaat gaat zeer lang mee. Elk sponsje is vochtig gemaakt met Ultimate Black. Door deze duurzame dressing zien plastic en rubber
er na een behandeling weer als nieuw uit. Deurgrepen, grill, plastic stootstrips en ongelakte plastic delen krijgen een natuurlijke glans en zien er weer perfect uit.